Logo_Armanda_Violet

Blog

By armandaviolet, Oct 1 2014 03:45AM

Vandaag begint de 28 dagen challenge om NIET te roken!

Heb jij naast je begeleiding en support van je familie en vrienden nog mentale ondersteuning nodig?

Boek dan bij mij een 20 minuten durende reiki behandeling, waarbij we met simpele positieve hulpmiddelen je doel bereiken! Dit voor maar € 17,50 per behandeling!


Of (misschien nog beter) koop een strippenkaart. Met deze strippenkaart kan je genieten van een reiki behandeling van 20 minuten tegen een gereduceerd tarief.


Strippenkaart 5 behandelingen € 16,00 per behandeling

Strippenkaart 10 behandelingen € 14,50 per behandeling


Ken je iemand die de mentale ondersteuning in stoptober hard nodig heeft, geef een strippenkaart kado!By armandaviolet, Sep 1 2014 08:23PM

Sinds afgelopen woensdag ben ik columniste bij thuisnonderwijs.nl! Wat houdt Thuisinonderwijs.nl in: het is een onafhankelijk webmagazine voor ouders met kinderen op de basisschool. Deze site geeft betrouwbare en objectieve informatie over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je kinderen hebt die op de basisschool zitten.


Thuisinonderwijs.nl volgt de actualiteit en kiest daarbij altijd voor het perspectief van ouders en hun kinderen. Daarnaast is Thuisinonderwijs.nl een plek waar je als ouder informatie kunt vinden, zowel over praktische zaken op school als over onderwijsinhoudelijke kwesties.


Hierbij mijn eerste column met tips tegen luizen! http://www.thuisinonderwijs.nl/lief-tegen-luizen/

By armandaviolet, Apr 16 2014 06:01PM

HET KONINGSMAAL


Als subliem voorafje aan Nachtbrigade Willem kan je genieten van het grote Koningsmaal. Geniet voor slechts € 10,40 p.p. van koninklijk eten i.s.m. Kitchen, proef verschillende speciaalbieren en wijnen en kies uit maar liefst 20 verschillende mee-eters aan tafel. Van Tarot lezers tot pornodichters, van singer-songwriters tot mosselmeisjes. Het volledige mee-eters programma is binnenkort bekend. Reserveer hier je tafel.


WILLEM

Na BEA en TaBEA verwelkomt de Nachtbrigade onze koning met een nieuw vorstelijk feest. Hét koningsfeest voor onze nieuwe strijder, onze enige echte beschermheer en Neerlands hoop in bange dagen: WILLEM! Waar de Winterparade eindigt in de nacht, gaat Willem door tot in de vroege uren.


PROGRAMMA

Dr. Lektroluv <BE>

Tom Trago

Pional<LIVE/ES>

Invite

Elias Mazian

Qbical <LIVE>

Trish Former Friends

Los Condors DJ Team

Thomas Kauffmann <LIVE>

Bengkulu

Bonnefooi

Het Koningsmaal (vanaf 18.00 uur) met speciaalbieren

De officiële kansloze Amersfoortse Nachtmarkt


INFO

Datum: vrijdag 25 april 2014

Tijd: 21.00 - 05.00

Locatie: De Nieuwe Stad (oude Prodenfabriek) & Podium de Kelder, Amersfoort


https://www.facebook.com/events/641784492524385/

By armandaviolet, Mar 17 2014 04:00AM

Op woensdag 19 maart as bestaat Armanda Violet 4 jaar!


Om dit te vieren heb ik een ludieke actie bedacht! De Verjaardags Actie!

Boek een massage of reiki behandeling op je verjaardag en ontvang 50% korting! Voor meer info kijk op de Actie pagina. In ieder geval neem ik er alvast een stuk taart op!!

By armandaviolet, Oct 15 2013 09:03AM

Ongeveer een maand geleden sprak ik onze buren over onze vakanties en welke boeken we hadden gelezen! Ik heb een druk jaar met studieboeken dus ik heb op het strand alleen maar streekromannetjes gelezen! Mijn buur daar en tegen heeft zich als personal trainer helemaal verdiept in o.a. "de Voedselzandloper". Met zijn verhaal dat hij als koffie verslaafde al 3 weken geen bak koffie gedronken had en meer energie had dan ooit was ik overtuigd!


. Dit boek is 1 van de voorwaarden waardoor mensen oud kunnen worden;

. Waarom witte thee rimpels vermindert en tegelijk gezond is voor hart- en bloedvaten;

. Dat melkproducten minder gezond zijn dan we dachten;

. Toont aan dat de meeste dieten schadelijk voor de gezondheid zijn

. Gezond eten is het beste medicijn


Read more ... http://www.voedselzandloper.comBy armandaviolet, Sep 4 2013 08:00AM

De scholen zijn deze week weer begonnen! Z'on eerste week is altijd nog even wennen..wat is nou fijner voor kinderen om nog even in de vakantiesfeer te blijven.


Olga is een olifantje wat zo klein is als een konijn wat allemaal fantastische avonturen beleeft! Een kermis hoog in de wolken, een bruiloft etc


Echt een boek om lekker saampjes in bed voor te lezen


Sjing boem tralala sjing boem tralala

By armandaviolet, Aug 2 2013 08:00AM

Dit boek stond al lang op mijn verlanglijst en op Koninginnedag liep ik er tegen aan. Voor 1 euro laat ik me dagen lang mee slepen in de geschiedenis van Zuid-Spanje, de morisken (moslims) kwamen in opstand tegen de plunderingen, vernederingen en rechtsongelijkheid.

Het verhaal gaat over een man die vecht voor zijn liefde en een vreedzaam bestaan.

Een historische roman over moed, liefde, vrijheid!


Ook lezen geef me een telefoontje en je mag hem lenen!


By armandaviolet, Jul 11 2013 08:07PM

Wat gebeurt er als je verliefd bent en wat gebeurt er wanneer alzheimer toeslaat? De zin en onzin van therapieën, antidepressiva en alternatieve geneeswijzen etc.: alles wordt beschreven in het boek ‘Wij zijn ons brein’ van Dick Swaab. Per verkocht exemplaar gaat € 0,10 naar de Hersenstichting. De opbrengst is al € 10.000,-! Een fantastisch resultaat! (via hersenstichting nederland)


ktattoo