Logo_Armanda_Violet

Blog

By armandaviolet April 16, 2014 6:01:00 PM UTC

HET KONINGSMAAL


Als subliem voorafje aan Nachtbrigade Willem kan je genieten van het grote Koningsmaal. Geniet voor slechts € 10,40 p.p. van koninklijk eten i.s.m. Kitchen, proef verschillende speciaalbieren en wijnen en kies uit maar liefst 20 verschillende mee-eters aan tafel. Van Tarot lezers tot pornodichters, van singer-songwriters tot mosselmeisjes. Het volledige mee-eters programma is binnenkort bekend. Reserveer hier je tafel.


WILLEM

Na BEA en TaBEA verwelkomt de Nachtbrigade onze koning met een nieuw vorstelijk feest. Hét koningsfeest voor onze nieuwe strijder, onze enige echte beschermheer en Neerlands hoop in bange dagen: WILLEM! Waar de Winterparade eindigt in de nacht, gaat Willem door tot in de vroege uren.


PROGRAMMA

Dr. Lektroluv <BE>

Tom Trago

Pional<LIVE/ES>

Invite

Elias Mazian

Qbical <LIVE>

Trish Former Friends

Los Condors DJ Team

Thomas Kauffmann <LIVE>

Bengkulu

Bonnefooi

Het Koningsmaal (vanaf 18.00 uur) met speciaalbieren

De officiële kansloze Amersfoortse Nachtmarkt


INFO

Datum: vrijdag 25 april 2014

Tijd: 21.00 - 05.00

Locatie: De Nieuwe Stad (oude Prodenfabriek) & Podium de Kelder, Amersfoort


https://www.facebook.com/events/641784492524385/

By armandaviolet March 17, 2014 4:00:00 AM UTC

Op woensdag 19 maart as bestaat Armanda Violet 4 jaar!


Om dit te vieren heb ik een ludieke actie bedacht! De Verjaardags Actie!

Boek een massage of reiki behandeling op je verjaardag en ontvang 50% korting! Voor meer info kijk op de Actie pagina. In ieder geval neem ik er alvast een stuk taart op!!

By armandaviolet October 15, 2013 9:03:00 AM UTC

Ongeveer een maand geleden sprak ik onze buren over onze vakanties en welke boeken we hadden gelezen! Ik heb een druk jaar met studieboeken dus ik heb op het strand alleen maar streekromannetjes gelezen! Mijn buur daar en tegen heeft zich als personal trainer helemaal verdiept in o.a. "de Voedselzandloper". Met zijn verhaal dat hij als koffie verslaafde al 3 weken geen bak koffie gedronken had en meer energie had dan ooit was ik overtuigd!


. Dit boek is 1 van de voorwaarden waardoor mensen oud kunnen worden;

. Waarom witte thee rimpels vermindert en tegelijk gezond is voor hart- en bloedvaten;

. Dat melkproducten minder gezond zijn dan we dachten;

. Toont aan dat de meeste dieten schadelijk voor de gezondheid zijn

. Gezond eten is het beste medicijn


Read more ... http://www.voedselzandloper.comBy armandaviolet September 4, 2013 8:00:00 AM UTC

De scholen zijn deze week weer begonnen! Z'on eerste week is altijd nog even wennen..wat is nou fijner voor kinderen om nog even in de vakantiesfeer te blijven.


Olga is een olifantje wat zo klein is als een konijn wat allemaal fantastische avonturen beleeft! Een kermis hoog in de wolken, een bruiloft etc


Echt een boek om lekker saampjes in bed voor te lezen


Sjing boem tralala sjing boem tralala

By armandaviolet August 2, 2013 8:00:00 AM UTC

Dit boek stond al lang op mijn verlanglijst en op Koninginnedag liep ik er tegen aan. Voor 1 euro laat ik me dagen lang mee slepen in de geschiedenis van Zuid-Spanje, de morisken (moslims) kwamen in opstand tegen de plunderingen, vernederingen en rechtsongelijkheid.

Het verhaal gaat over een man die vecht voor zijn liefde en een vreedzaam bestaan.

Een historische roman over moed, liefde, vrijheid!


Ook lezen geef me een telefoontje en je mag hem lenen!


By armandaviolet July 11, 2013 8:07:00 PM UTC

Wat gebeurt er als je verliefd bent en wat gebeurt er wanneer alzheimer toeslaat? De zin en onzin van therapieën, antidepressiva en alternatieve geneeswijzen etc.: alles wordt beschreven in het boek ‘Wij zijn ons brein’ van Dick Swaab. Per verkocht exemplaar gaat € 0,10 naar de Hersenstichting. De opbrengst is al € 10.000,-! Een fantastisch resultaat! (via hersenstichting nederland)


By armandaviolet July 2, 2013 7:00:00 AM UTC

Dit boek bevat alles wat ik leuk vindt! Het speelt zich af in een ver warm land, het gaat over eten, liefde & magie! Perfect voor tijdens de komende vakantie


"Tita en Pedro houden van elkaar, maar de traditie gebiedt dat Pedro alleen kan trouwen met Tita's oudere zuster. Tita die in de keuken van de ouderlijke woning de leiding heeft, blijft met Pedro communiceren door middel van de gerechten die zij hem voorschotelt. Ook bij de andere verwikkelingen van de roman speelt haar kookkunst een belangrijke rol."


Meer informatie over de schrijfster Laura Esquivel http://nl.wikipedia.org/wiki/Laura_Esquivel

By armandaviolet June 3, 2013 8:33:00 AM UTC

Deze maand een kinderboek als tip! Samen met mijn oudste zoon Hugo heb ik dit fantastische boek gelezen. Leuke tekeningen en een makkelijk leesbaar verhaal. Het gaat in grote lijnen als volgt: Kabouter Langmuts is verdrietig. Hij snapt niet waarom hij sneller van slag is dan de andere kabouters. Als zijn vriend Kleine Uil hem heeft uitgelegd dat hij gewoon meer en beter ziet, hoort, ruikt en voelt dan de anderen, bedenkt Langmuts iets slims. Maar al gauw blijkt dat het juist heel handig kan zijn om de wereld zo intens te beleven!


Een echte aanrader voor ouders met gevoelige kinderen (HSK)! Het vervolg heet Langmuts op school dus wij stappen zo op de fiest en gaan naar de bieb

By armandaviolet May 1, 2013 6:12:00 AM UTC

Deze maand weer een totaal ander boek. Het is persoonlijk omdat ik het moest lezen omdat ik in de overgang ben. Best heftig 38 jaar zijn, de jongste een jaar oud en er achter komen dat je in de overgang bent.

Er is veel informatie over de overgang te vinden maar niet voor vrouwen die vroeg in de overgang komen. Door een oudcollega werd ik gewezen op dit boek (dank daarvoor Joke). De recensies liegen er niet om en ik moet zeggen, het is herkenbaar, ontdekkend niet alleen over het vrouwenlichaam maar ook hoe ze in andere culturen met de overgang omgaan. Dus ben je eind dertig, zit je in de overgang, lees dit boek!


http://www.petronilia.nl/#/home.html

ktattoo